El Comitè de Competició demana a l'àrbitre un informe dels canvis en el partit impugnat entre Hermes i SantCu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada el SantCu / Font: UE Vic

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada el SantCu / Font: UE Vic

El Comitè de Competició demana a l'àrbitre un informe sobre les substitucions que es van dur a terme en la victòria del Sant Cugat Esport sobre la Fundación Privada Hermes, un partit que el club de Montgat va impugnar amb l'argument que el SantCu havia incomplert la normativa de canvis. El cos arbitral té dos dies per presentar aquesta informació, que valorarà el Comitè de Competició dimecres que ve per prendre una decisió definitiva.

Després de la victòria del SantCu davant l'Hermes a la setzena jornada del grup 1 de Primera Catalana, el club montgatí va argumentar que els santcugatencs havien dut a terme una aturada de substitucions més de les permeses i va impugnar el partit. El SantCu va presentar un recurs en què indicava que l'acta del partit també reflectia que l'Hermes havia aturat una vegada més de la permesa el partit per fer canvis i que una de les seves substitucions havia estat aprofitant una aturada demanada pels locals. A més, aportava un vídeo per reforçar aquesta tesi.

El Comitè de Competició, reunit aquest dimecres, ha valorat tota la documentació i ha decidit fer-la arribar al cos arbitral perquè presenti un informe que expliqui amb més detall l'acta del partit. Per tant, el Comitè ha ajornat una setmana la decisió, quan es trobarà de nou en la seva reunió setmanal i, amb el material que aporti el cos arbitral, decideixi si el resultat es manté.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.