Un SantCu en inferioritat numèrica quasi bé tot el segon temps esgarrapa un punt davant el Martinenc

El Sant Cugat Esport aconsegueix un punt davant el Martinenc (2-2) a la divuitena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han jugat pràcticament tot el segon temps amb un home menys, després que l'àrbitre expulsés Rubén Benítez, però ha salvat els mobles amb un gol del central Lluís Bassas. L'equip de José Alcaraz segueix sense concretar els partits a casa i acumula un total de cinc empats com a local.

El futbol vistós i atractiu ha quedat relegat des de l'inici en vista de la declaració d'intencions de tots dos equips, que han optat per un plantejament més barroer i primitiu, un futbol molt físic i vertical que ha fet que la pilota volés pels aires constantment en lloc de rodar per la gespa. Els vermell-i-negres han aconseguit posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol de falta de Didi, que ha forçat un bregador Ramón Fernández que no donava una pilota per perduda.

Ara bé, després del gol els santcugatencs s'han relaxat i han abaixat una marxa en intensitat, fet que ha propiciat la millora del Martinenc que s'ha traduït en gols. Chicho ha estat l'encarregat de retallar distàncies al minut 38, quan ha pescat una pilota dins de l'àrea vermell-i-negra en una acció tendra de la defensa local. Abans d'entrar al descans, Adri Ruiz ha fet el segon dels visitants en una bona jugada individual.

El segon temps no ha començat gens bé per als santcugatencs quan l'àrbitre li ha ensenyat la segona groga a Rubén Benítez. Tot i estar en inferioritat numèrica, els vermell-i-negres han aturat les escomeses d'un dominador Martinenc i han provat sort al contraatac. A falta de 15 minuts per al final, Lluís Bassas ha empatat el partit amb un gran xut des de fora l'àrea. El conjunt de José Alcaraz ha sabut patir als minuts finals i ha esgarrapat un punt per encadenar tres jornades sense perdre.

El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, assegura que no hi ha hagut falta d'intensitat però que l'equip no ha sabut gestionar l'avantatge amb l'1 a 0.

José Alcaraz

Ens ha faltat gestió amb l'1 a 0. Després amb l'empat l'equip no ha respost bé

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el camp del Mollet, el quart classificat.