L'Unificación Bellvitge descobreix les mancances a les àrees d'un Junior amb la pólvora molla

El Junior rep un dur correctiu de l'Unificación Bellvitge (0-3) i encadena dues derrotes consecutives al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Les errades en defensa i la poca efectivitat de cara a porta dels blau-i-negres, molt poc encertats a la primera part, han permès que els visitants marxessin al descans amb un còmode 0 a 2. L'equip de Hans Schönöfer ha sortit millor en el segon temps però no ha materialitzat les ocasions i ja fa tres jornades que no guanya.

El Junior no ha escollit un bon dia per sortir tou en defensa davant el segon equip més en forma del grup. Els blau-i-negres han vist com els visitants s'avançaven amb una diana d'Antonio Estalrich al minut 7 després d'una errada garrafal en un servei de banda del lateral Kelian. Els santcugatencs, a més, viuen submergits en una crisi golejadora i pràcticament no han generat perill. Només a través de la pilota aturada han estat capaços d'amenaçar la porteria de Roberto Aguado.

Un potent cop de cap d'Antonio Estalrich ha acabat d'enfonsar els de Schönöfer, que no han sabut imposar-se al nou líder. A la recta final del primer temps, el partit ha adquirit un component molt vertical entre dos equips amb molt ímpetu però poc futbol, i el marcador no s'ha mogut més.

L'entrada d'Arnau Rion i Álvaro Garcia en el segon temps ha aportat frescor i el color del Junior ha canviat. Els blau-i-negres han aconseguit, per primer cop en tot el partit, imposar el seu joc i dominar el control del partit. Ara bé, la pólvora dels locals seguia molla i no han aprofitat les ocasions que han tingut. L'Unificación Bellvitge, que fins aleshores semblava no ser-hi, ha despertat per sentenciar el partit al contraatac.

Una gran jugada individual d'Antoni Larrosa al minut 69 ha acabat amb les esperances blau-i-negres per sentenciar el partit. El Junior, capcot davant la fortalesa visitant, i els hospitalencs, alleugerits amb el gol, han signat un pacte de no agressió i l'electrònic ja no s'ha mogut més.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöffer, creu que les errades inicials els ha condicionat la resta de partit.

Hans Schonhoffer

L'avantatge que hem donat la principi, davant un equip que encaixa pocs gols, ens ha condicionat el partit.

La setmana que ve, el Junior visita el Dinàmic Batlló, el penúltim classificat.