El Junior cau golejat a casa davant el Sant Just

El Junior ha caigut golejat davant el Sant Just

El Junior perd a casa (1-6) davant l'Atlètic Sant Just a la jornada 21 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han vist atropellats per la capacitat golejadora dels visitants, que han marxat al descans 0-3 i després han certificat la victòria a la segona meitat.

Després de la victòria de la jornada passada al camp del Batlló, els santcugatencs han rebut una patacada important davant un Atlètic Sant Just que ha tret un gran rendiment del joc directe. Els visitants n'han tingut prou amb el darrer quart d'hora de la primera part per marcar tres gols que han deixat pràcticament sentenciat el matx.

Només començar la segona meitat, el Junior ha rebut un altre revés en forma d'expulsió. Marc Crespo ha vist la targeta vermella i ha deixat l'equip amb deu jugadors. El Sant Just ha fet el quart de penal i Álex Pérez ha reduït diferències per al Junior amb l'1 a 4, però els visitants han marcat dos gols més abans del final per certificar la golejada.

El tècnic dels blau-i-negres, Hans Schönhöfer, assumeix amb resignació la desfeta.

Hans Schönhöfer

És un accident, un cúmul de desgràcies concentrades en un sol dia. Tot va sortir al revés del que estava previst però hem d'intentar relativitzar el cop.

Schönhöfer també reconeixia que el joc d'elaboració no els està donant els resultats esperats i que potser caldrà optar per opcions més conservadores en propers compromisos. Els santcugatencs són setens amb 31 punts i la setmana que ve juguen a domicili d'un altre rival de la zona alta, l'Espluguenc.