El Junior visita el camp de l'Espluguenc en un dels moments més delicats del curs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior es desplaça aquest dissabte a un quart de set de la tarda al domicili del quart classificat del grup 3 de Segona Catalana, l'Espluguenc. Els de Schönhöfer, a més, ho fan en una de les situacions més dures de la temporada, després d'haver encaixat una dolorosa derrota a casa davant l'Atlètic Sant Just. Després d'allunyar-se de manera quasi definitiva de les places d'ascens, ara el Junior ha de començar a sumar amb solvència per no apropar-se de manera perillosa als llocs de descens.

Dues victòries en els últims vuit partits és un balanç que dista molt del rendiment d'un conjunt que aspira a acabar entre les dues primeres posicions de la seva lliga. Per això, els números diuen que el Junior és ara tant a prop del perill com de col·locar-se en posicions còmodes a la classificació. De fet, l'equip blau-i-negre té ara un marge de sis punts respecte el San Mauro, el quart per la cua. És una situació que encara es va agreujar més la setmana passada després de rebre un dur correctiu a casa.

Per tallar-ho, el compromís d'aquest cap de setmana no és el més propici tenint en compte les seves característiques: juga al camp de l'Espluguenc, que és quart. Ara bé, hi ha alguna dada que convida a un mínim optimisme, ja que si els d'Esplugues són tan amunt a la classificació és, en bona mesura, gràcies al seu rendiment lluny del seu feu i no com a local, on només ha guanyat la meitat dels partits que ha disputat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.