L'Olímpyc Floresta perd el sisè partit consecutiu després d'anar per davant contra el Catgas B

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta perd (4-1) a la pista del Catgas Santa Coloma B a la vintena jornada del grup 3 de Segona B. Els florestans s'han avançat amb un gol d'Oriol Romero i han marxat al descans amb avantatge, però els coloments han fet bona la seva condició d'equip gran, han empatat i han aprofitat l'expulsió de Carles a tres minuts per al final per acabar enduent-se el partit. L'equip de Gerard Casas acumula sis derrotes seguides i es troba quatre punts per sobre del descens.

Tot i la dificultat de la cita, l'Olímpyc ha afrontat el partit valent, intens, pressionant el Catgas B en els primers compassos i trobant el premi en un gol d'Oriol Romero. Els de la Floresta s'han tancat darrere i han proposat variants defensives, mantenint la renda fins el descans. Ara bé, al segon temps els de Santa Coloma de Gramanet han demostrat el seu talent i han començat a generar perill, adquirint el domini del partit i anotant el gol de l'empat.

Els de la Floresta no s'han fet enrere i han buscar les seves opcions, suant de valent per intentar esgarrapar algun punt del dur feu colomenc. No obstant això, quan faltaven tres minuts una acció ha determinat el guió del tram final: Carles ha estat expulsat, i, amb un menys, l'Olímpyc ha encaixat el segon gol. La superioritat numèrica local ha donat ales al Catgas B, que ha tancat el triomf fent el tercer i el quart.

El tècnic dels florestans, Gerard Casas, es mostra satisfet dels seus homes i lamenta la manera com s'ha gestat la derrota.