El Junior vol escalar posicions davant un San Mauro en hores baixes


  • Comparteix:

El Junior, vuitè, rep la visita del San Mauro, quinzè classificat

El Junior, vuitè, rep la visita del San Mauro, quinzè classificat

El Junior, vuitè, rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda la visita del San Mauro, quinzè classificat i en zona de descens, a la jornada 26 al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs volen tornar a guanyar com a locals després de caure en l'últim partit jugat a Sant Cugat davant el Ciudad Cooperativa, cuer del grup.

El Junior vol assegurar la permanència el més aviat possible i arribar a la quarantena de punts que asseguren pràcticament mantenir la categoria. El primer pas per arribar aquest objectiu és guanyar el San Mauro. Els blau-i-negres vénen de guanyar el Moja a domicili i han tornat al camí de la victòria.

El rival d'aquesta jornada és el San Mauro, que suma sis jornades sense guanyar. Els de Santa Margarida de Montbui han canviat d'entrenador fa tres jornades, però no ha estat suficient per redreçar el rumb. Els de l'Anoia són a quatre punts de la permanència. En el partit de la primera volta, el Junior es va imposar (1-3) al camp del San Mauro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.