El sopar solidari del Campus Sant Cugat-Índia recapta 6.000 euros per al projecte


  • Comparteix:

La 5a edició del Campus Sant Cugat-Índia ha recaptat 6.000 euros al sopar solidari d'aquest dijous al Teatre-Auditori. Més de 170 persones han assitit a l'acte, que ha inclòs les actuacions d'Atomic Leopards i el Mag Ramó. Cinc clubs santcugatencs participaran en aquest campus de futbol i de bàsquet a la ciutat d'Anantapur, a l'Índia, a la seu de la Fundació Vicente Ferrer.

Respresentants del Sant Cugat Esport, el Mira-sol Baco, el Qbasket Sant Cugat , la UESC i el Junior, que enguany s'ha incorporat a l'expedició, completen la cinquantena d'entrenadors que viatjaran a la ciutat d'Anantapur a mitjans de juliol. El director del campus, Jaume Garcia, destaca la vessant solidària del projecte.

Jaume Garcia

Quan veus la il·lusió dels participants del campus, encara tens més ganes de treballar per al projecte.


Representants de la Fundación Vicente Ferrer i de l'esport santcugatenc també han assistit al sopar. Un vídeo-resum de l'anterior edició del campus ha tancat l'acte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.