El SantCu femení vol consolidar el lideratge al camp del segon classificat, el Riudoms, aquest diumenge


  • Comparteix:

El SantCu femení es juga el lideratge a Riudoms / Font: Fidel Buceta

El SantCu femení es juga el lideratge a Riudoms / Font: Fidel Buceta

L'equip femení del Sant Cugat Esport es juga el lideratge del grup 1 de la Primera Catalana de futbol aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda al camp del segon classificat, el Riudoms. Tots dos conjunts arriben a la cita empatats a 64 punts, però les vermell-i-negres lideren la classificació després de guanyar el conjunt tarragoní (5-2) a la primera volta. La primera plaça en joc és l'única que dóna dret a l'ascens.

El SantCu i el Riudoms tenen 12 punts d'avantatge sobre el tercer classificat, el Martinenc, i són els dos únics equips que aspiren a pujar a Preferent. Falten vuit partits per acabar la lliga i el matx d'aquest diumenge serà trascendental per decidir el lideratge del grup. Els dos equips arriben igualats a la cita amb un balanç de 21 victòries, un empat i dues derrotes. L'entrenador del SantCu, Tono Cadevall, destaca la maduresa de l'equip en aquest tipus de partits.

Tono Cadevall

L'equip ha madurat molt aquesta temporada i crec molt en aquestes jugadores.


12 victòries seguides del Riudoms
El Riudoms encadena 12 victòries consecutives i l'últim partit que va perdre és l'11 de desembre al camp del tercer classificat, el Martinenc, per (2-1). El conjunt tarragoní destaca per la capacitat golejadora amb 110 gols a favor. Hi sobresurt Laura Navarro amb 21 gols, quarta màxima golejadora del grup.

El SantCu vol repetir el partit de la primera volta
El Sant Cugat Esport suma sis triomfs consecutius i ha guanyat 10 dels últims 11 partits. Les santcugatenques es van imposar (5-2) en el partit de la primera volta i volen fer valer aquest resultat en el matx que es disputa a Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.