El Sant Cugat Esport rescata un punt en el darrer sospir davant el CD Masnou


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport suma un punt d'or (1-1) davant el CD Masnou a la jornada 27 del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs s'han vist superats pels maresmencs en el joc, però han pogut rescatar un empat valuós del camp d'un rival directe per a la permanència. El SantCu suma la quarta jornada consecutiva puntuant i se situa a tres punts per sobre del descens.

La millor lectura del partit disputat a Masnou és el punt que suma el SantCu. Els vermell-i-negres s'han vist superats per un rival que s'hi jugava molt i que s'ha trobat amb un gol en una mala sortida del porter Juanmi, que ha aprofitat Sergio Castillo per fer el primer al minut 32.

Al descans s'ha arribat amb avantatge local i en el segon temps la situació no ha millorat. El domini era del Masnou. Només en els darrers minuts de partit el Sant Cugat Esport s'ha estirat i ha buscat l'empat, que ha arribat al minut 88 mitjançant Lucas Palma.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Jose Alcaraz, creu que el punt és un premi massa gran pels mèrits del seu equip, però que compensa altres ocasions en què han tingut menys sort.

Jose Alcaraz

En línies generals no hem fet un bon partit, però hem pogut empatar després de millorar en els darrers minuts. Un punt totalment immerescut, però en altres partits l'hem merescut i no l'hem sumat.


Amb l'empat, els santcugatencs sumen 32 punts i s'allunyen una mica del descens. La setmana que ve tornen a jugar contra un rival directe, el San Juan de Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.