El Junior només suma un punt en la visita al camp de l'Olímpic Can Fatjó


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Junior empata (2-2) a domicili davant l'Olímpic Can Fatjó a la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han tingut el control del joc i el domini de la pilota, però s'han trobat davant un Olímpic Can Fatjó molt efectiu que ha marcat dos gols en les poques ocasions de les quals ha disposat.

El Junior ha jugat un dels millors partits de les darreres jornades, tot i que només ha pogut sumar un punt. Els santcugatencs han tingut el control del partit, però no l'han pogut traduir en gols per sumar els tres punts. S'han avançat els locals amb un gol de Baby en la primera ocasió que ha tingut l'Olímpic Can Fatjó, amb un xut des de fora l'àrea. Els blau-i-negres, però, no li han perdut la cara al partit i han pogut empatar abans del descans amb un gol de Bartu que feia justícia al domini santcugatenc.

En el segon temps, el Junior ha capgirat el marcador amb un contraatac culminat per Mayol, i ha mantingut el control de la pilota al mig del camp amb molt joc interior. Els de Rubí, de la mateixa manera que durant les altres fases del partit, han tret petroli d'una jugada aïllada i han aconseguit l'empat amb una falta lateral que ha aprofitat Soler per fer el 2-2 definitiu.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que al seu equip li ha faltat encert tot i jugar un bon partit.

Hans Schonhoffer

Podem dir que per a nosaltres el resultat ha estat un mica curt, no hem estat eficients.


Amb el punt d'aquesta jornada, els santcugatencs es mantenen en sisena posició amb 41 punts i la setmana que ve reben el Marianao Poblet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.