El Junior torna a la feina en l'escenari més dur, el camp del líder, el Can Vidalet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Junior de futbol engega de nou motors després de les vacances de Setmana Santa i ho fa en l'escenari més complicat de tots: el camp del Can Vidalet, el líder del grup 3 de Segona Catalana. L'equip santcugatenc visita els espluguencs aquest dissabte quan passin 10 minuts de les sis de la tarda, i ho fa amb l'objectiu de mantenir la dinàmica mostrada les últimes jornades. Els blau-i-negres han encadenat quatre partits sense caure després de mesos sense fer-ho.

El Junior ha deixat enrere un cúmul de setmanes negres en què l'equip era incapaç d'acumular setmanes sumant punts. Aquesta dinàmica ha fet desaparèixer els fantasmes d'apropar-se a la zona perillosa i l'ha situat de nou a la part mitja alta de la classificació, en sisè lloc. Tot i que l'objectiu de l'ascens és ja massa llunyà, el desig d'acabar el més a prop possible dels conjunts capdavanters guia un equip que té el segon lloc a 12 punts quan n'hi ha 18 en joc.

En canvi, qui té l'ascens a prop és el seu rival aquesta jornada, un Can Vidalet que ha guanyat 19 dels 28 partits que ha disputat, 11 dels quals a casa, on només ha concedit un empat i dues derrotes. Amb cinc punts de marge respecte el segon, els d'Esplugues de Llobregat ascendiran a Primera Catalana si són capaços de retenir aquest coixí davant el seu perseguidor, l'Unificación Bellvitge, en aquest tram final de curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.