Un Sants embalat rep el Sant Cugat Esport en un duel d'objectius diferents


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del SantCu

Imatge d'aquesta temporada del SantCu

El Sant Cugat Esport s'enfronta aquest diumenge a un quart d'una del migdia a un dels conjunts més en forma del grup 1 de Primera Catalana, el Sants, tercer classificat que suma quatre victòries de manera consecutiva. Els santcugatencs són només tres punts per sobre de la zona perillosa, els mateixos que separen els barcelonins del segon lloc, que promociona per ascendir a Tercera Divisió. De fet, el Sants arriba a la cita després de vèncer a domicili el líder, l'Horta (0-1).

L'equip de Barcelona, un dels que té més entitat i nom de la Primera Catalana de futbol, està fent bones les expectatives del seu projecte i ja té a tocar les places nobles. Després de quatre jornades grises, entre la 21 i la 24, amb tres empats i una derrota, ha assolit els tres punts en els quatre darrers compromisos, una ratxa que pretén ampliar davant el Sant Cugat Esport.

Els de José Alcaraz segueixen sense acabar d'adaptar-se a una categoria tant exigent com ho és la primera divisió catalana, i només han pogut sumar dues victòries en els 12 partits que precedeixen a la jornada d'aquest cap de setmana. Ara tenen sis enfrontaments per mantenir la curta distància respecte el descens i mantenir la seva participació a una lliga a la qual han ascendit enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.