El Junior s'estavella i rep una contundent golejada al camp del líder, el Can Vidalet


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Junior surt escaldat del duel davant el Can Vidalet (4-0) a la jornada 29 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres no han pogut fer res davant el potencial del líder de la categoria, que amb aquesta golejada suma un total de vuit a zero aquesta temporada davant el club de Sant Cugat. L'equip de Hans Schönhöfer segueix sisè amb 44 punts, en zona de ningú i lluny de les places d'ascens.

La bona dinàmica de les últimes jornades del Junior, que portava quatre partits sense perdre, no ha servit de res al camp d'un Can Vidalet que va com un coet en direcció a Primera Catalana. Els santcugatencs han rebut el primer gol al minut 32, obra de Sergi Seres. L'equip de Schönhöfer ha marxat al descans amb un 2 a 0 en contra per culpa d'una diana in extremis d'Aleix Soler al minut 45.

No ha millorat la situació a la represa perquè quan tot just s'havia disputat un minut del segon temps Ruben Cabanillas ha fet el tercer. Els gols d'abans i després del descans han estat una gerra d'aigua freda per a un Junior que veia el 3 a 0 com una llosa inamovible. El cop moral definitiu ha arribat al minut 57 amb un gol de Marc Sabaté que certificava la victòria solvent del Can Vidalet.

La setmana que ve els santcugatencs juguen a casa contra l'Atlètic Prat Delta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.