El femení del Sant Cugat Esport pot certificar l'ascens a Preferent aquest dissabte davant l'Hospitalet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Sant Cugat Esport pot certificar l'ascens a Preferent aquest dissabte a les sis de la tarda davant l'Hospitalet Atlètic. Les noies de Tono Cadevall són líders a vuit punts del segon, el Riudoms, i una victòria o un empat donarien el campionat a les vermell-i-negres quan resten tres jornades de lliga. Les santcugatenques van signar un triomf de mèrit al camp del Fontsanta-Fatjó la setmana passada per encarrilar el tram decisiu de la temporada.

Després de tres anys perseguint el somni de l'ascens, el Sant Cugat Esport encara aquesta jornada amb l'oportunitat de certificar-lo i deixar enrere el grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres depenen d'elles mateixes i una victòria o un empat les classificaria de manera automàtica per fer el salt a Preferent, després de signar una temporada molt completa on han estat candidates a pujar de principi a fi.

L'Hospitalet Atlètic arriba a la cita en una situació delicada. Les visitants tenen una plantilla farcida de baixes i fins i tot podrien no arribar amb una formació completa per disputar el partit. Una sòlida defensa i un efectiu contraatac són les armes de les de l'Hospitalet de Llobregat, segons assegura el tècnic santcugatenc Tono Cadevall. De totes maneres, el tècnic explica que confia plenament en les seves jugadores i que veu la plantilla molt endollada.

Tono Cadevall

Em dóna molta tranquil·litat perquè les veig molt endollades.


Cadevall no podrà disposar de sis de les seves jugadores però conserva la columna vertebral de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.