El Junior empata en el darrer sospir davant l'Atlètic Prat i es manté en sisena posició


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior empata (3-3) davant l'Atlètic Prat Delta en partit corresponent a la trentena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han igualat un 1 a 3 en contra amb un gol a les acaballes del matx. Els blau-i-negres són sisens a falta de quatre jornades per acabar la competició.

El Junior ha començat el matx amb encert i Bartumeus ha marcat l'1 a 0 al minut tres. Els visitants, conscients de la necesssitat de sumar per allunyar-se de la zona perillosa, han empatat a través de Cabello al minut 25. Amb el marcador d'empat a un s'ha arribat a la descans. A la represa, els visitants s'han avançat a través de Cabello de penal i Vacas. Amb un quart d'hora per endavant, el jugador de l'Atlètic Prat Cabello ha estat expulsat. El Junior ha aprofitat aquest fet i Abu Rafiu al minut 83 i Alejandro Pérez en el darrer minut han certificat l'empat.

Els blau-i-negres visiten la setmana que ve el camp del Fontsanta, setè, amb un punt menys que el Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.