El SantCu femení goleja el Santboià i puja a Preferent


  • Comparteix:

El SantCu femení és nou equip de Preferent / Font: SantCu

El SantCu femení és nou equip de Preferent / Font: SantCu

L'equip femení del Sant Cugat Esport guanya (1-8) al camp del Santboià a la penúltima jornada del grup 1 de Primera Catalana i aconsegueix l'ascens a Preferent. Les de Tono Cadevall han aconseguit el campionat de lliga a falta d'una jornada per acabar la competició.

El SantCu torna a Preferent tres temporades després i ho fa per la porta gran amb el títol de lliga del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques han aconseguit assegurar-se l'ascens a falta d'una jornada per acabar la lliga amb 79 punts i un balanç de 26 victòries, un empat i dues derrotes.

Les vermell-i-negres han sumat 11 victòries consecutives, fet clau per aconseguir pujar de categoria. El tècnic, Tono Cadevall, assenyala que és molt important haver-ho fet amb jugadores del planter.

Tono Cadevall

Aquest ascens és un projecte que s'ha tancat després de tres anys de molta feina.


Tono Cadevall ha tornat a situar el SantCu a Preferent després d'haver-ho fet a la temporada 2011-2012. El tècnic vermell-i-negre suma dos ascensos amb el sènior femení.

Les santcugatenques acabaran la lliga diumenge de la setmana que ve amb la visita del Viladecans. El partit servirà per celebrar el títol i l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.