El rival del SantCu B no es presenta i els vermell-i-negres seran equip de Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Sant Pere Nord B no s'ha presentat amb suficients jugadors al partit contra el Sant Cugat Esport B de la darrera jornada del grup 13 de Quarta Catalana. Els vermell-i-negres seran a partir de dijous equip de Tercera Catalana després de la reunió del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol d'aquest dimecres. Tot i que l'ascens no és oficial, els santcugatencs ho han volgut celebrar a la gespa de la ZEM Jaume Tubau davant els seus aficionats.

El conjunt entrenat per Joan Ruiz tenia ganes de celebrar d'una vegada per totes l'ascens de categoria i per això quan han vist que el rival, el Sant Pere Nord B, es presentava amb només tres jugadors i l'entrenador, han començat una petita festa per celebrar l'ascens de categoria. Abraçades, càntics típics de celebracions i fins i tot cava han servit per festejar un ascens que ha arribat amb només un any de vida de l'equip. Els santcugatencs han guanyat 19 partits - a l'espera de confirmar també els tres punts del matx d'aquest cap de setmana -, n'han empatat set i només n'han perdut un.

El tècnic del Sant Cugat Esport B, Joan Ruiz, destaca la feina feta pels seus homes durant tota la temporada.

Joan Ruiz

Aquest és un projecte que vam començar a l'agost i l'ascens ha vingut gràcies al treball i al grup humà. Si hem avançat passos, benvingut sigui.


A més del premi de l'ascens de categoria, els santcugatencs jugaran la Copa Catalunya com a campions de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.