El femení del Sant Cugat Esport celebra el títol de lliga amb golejada davant el Viladecans


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat Esport tanca la temporada amb una golejada (7-0) davant el Viladecans i celebra el títol de lliga i l'ascens a la Preferent de futbol amb la seva afició. Les santcugatenques han acabat el curs de la millor manera per desfer-se d'un rival que no ha oposat resistència en cap moment.

Amb l'ascens i el títol de lliga a la butxaca, el partit davant el Viladecans s'augurava com un tràmit. El SantCu ha afrontat aquesta jornada com una festa per celebrar l'èxit de la temporada amb els seus i brindar a l'afició l'última victòria. Així ha estat el guió d'un matx on només hi ha hagut un equip, el de Tono Cadevall, que als 10 minuts ja guanyava per 3 a 0, gols a càrrec de Lídia Rubio, Sílvia Bertolín i Alexandra Palencia.

Després de l'empenta inicial, les santcugatenques han tret el peu de l'accelerador i s'han dedicat a jugar amb tranquil·litat a través de llargues possessions. La defensa rival ha sabut aturar les estocades vermell-i-negres fins al minut 42, quan Marta Feliu ha entrat fins la cuina per marcar el quart abans del descans.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa però el gol s'ha resistit fins al minut 60. Ara bé, un cop han obert la llauna les santcugatenques han tancat la golejada en cosa de tres minuts amb gols d'Alexandra Palencia, Elena Monsonis i Maria Colmenero. Amb el 7-0, el marcador ja no s'ha mogut més i les santcugatenques han pogut celebrar l'ascens i el títol de lliga amb la seva afició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.