Un Martorell assedegat d'una victòria per apropar-se a la permanència rep la visita del Junior


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Junior visita aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda el camp d'un Martorell que necessita puntuar per fugir del descens a la penúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Fa jornades que els blau-i-negres viuen en la zona tranquil·la i es planten al camp d'un dels conjunts que lluita per la permanència. L'equip de Hans Schönhöfer ha signat una segona volta fluixa en resultats que l'ha fet caure fins a la novena plaça.

El Junior viu les últimes jornades de la temporada immers a la part mitja de la taula. Fa setmanes que es va acomiadar de les aspiracions d'ascens i ha patit una caiguda progressiva fins al bell mig de la classificació. De totes maneres, la poca diferència de punts entre els equips de la zona permetria el Junior, novè, escalar posicions amb només una victòria ja que és a dos punts del cinquè classificat. Per contraposició, una desfeta podria significar caure encara més avall de la taula atès que els seus perseguidors, l'Olímpic Can Fatjó i l'Atlètic Vilafranca, són a dos punts dels blau-i-negres.

El rival d'aquesta jornada, el Martorell, rep el Junior amb la necessitat de sumar tres punts que el permeti fugir de la zona perillosa. Els locals són catorzens però la bona dinàmica dels últims partits els fa somiar en la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.