El Junior empata sense gols al camp del Martorell amb tres jugadors del filial com a titulars

Imatge d'arxiu del Junior d'aquesta temporada

El Junior empata (0-0) al camp del Martorell, un conjunt que afrontava el partit amb la necessitat de puntuar per fugir del descens. Només falta una jornada per concloure la temporada al grup 3 de Segona Catalana i els santcugatencs fa setmanes que viuen a la zona tranquil·la, sense al·licients en aquest tram final. El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, ha aprofitat el matx per donar l'oportunitat a quatre joves del filial, tres a l'onze inicial.

El Martorell ha dominat la primera part, amb més presència a camp contrari però sense generar tampoc moltes ocasions de perill. A la represa, s'ha mantingut la mateixa tònica de partit fins que els locals, empesos per la necessitat d'un resultat millor, han estirat línies i han deixat més espais al darrere. A l'últim quart d'hora, el Junior ha tingut algunes bones ocasions per fer el 0-1 i endur-se els tres punts, però no ha estat encertat en la finalització.

El tècnic santcugatenc, Hans Schönhöfer, destaca que ha pogut aprofitar el partit per fer jugar jugadors del filial.