L'Athletic Rubí es desfà del Sant Cugat Esport B a la primera ronda de la Copa de Catalunya amateur


  • Comparteix:

Els santcugatencs han caigut a la primera fase del campionat

Els santcugatencs han caigut a la primera fase del campionat

El Sant Cugat Esport B cau (2-1) davant l'Athletic Rubí i queda fora a la primera ronda de la Copa de Catalunya amateur. L'equip de Joan Ruiz no ha pogut amb el potencial local, tot i jugar des del minut 39 amb un home més. D'aquesta manera els vermell-i-negres no han pogut allargar els èxits d'aquesta temporada, després d'aconseguir l'ascens a Tercera Catalana en proclamar-se campions del grup 13 de Quarta Catalana de futbol.

El SantCu no ha pogut superar un Athletic Rubí que pràcticament ha deixat l'eliminatòria vista per a sentència a la primera meitat. Si bé els rubinencs han vist com l'àrbitre els deixava amb només 10 homes al minut 39 després d'expulsar Jordi Albella i també al SantCu amb l'expulsió de Jan Salabert. Els locals han marxat al descans amb un marcador favorable de 2 a 0 amb gols de Genís Torres al minut 7 i Samuel Torres al 42.

La resposta dels santcugatencs ha trigat a arribar i no ha estat fins al minut 75 quan Oriol Muriel ha trencat el plantejament defensiu rival per retallar distàncies. Els homes de Joan Ruiz no han estat capaços de forçar l'empat i s'han acomiadat de la Copa de Catalunya a la primera fase del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.