El SantCu tanca la lliga al camp del Llagostera B amb el triomf com a única opció de salvació directa


  • Comparteix:

Els santcugatencs arriben al final de la competició amb els deures per fer / Foto: CF Mollet

Els santcugatencs arriben al final de la competició amb els deures per fer / Foto: CF Mollet

El Sant Cugat Esport FC es juga la salvació a Primera Catalana aquest diumenge a les dotze del migdia en una última jornada en què visita el camp del Llagostera B, conjunt que no es juga res. Els santcugatencs salvaran la categoria si guanyen i el Girona B perd o empata, combinació que els faria tancar la lliga en una dotzena posició que assegura la permanència matemàtica. Si això no passa, el SantCu haurà d'estar pendent dels descensos compensats per saber si baixa o no.

Els vermell-i-negres són ara mateix tretzens, una plaça que no els assegura la salvació perquè el nombre de places que condemnen al descens variarà en funció dels equips catalans de Tercera que assoleixin l'ascens a Segona B. Les combinacions són complexes però l'important pel SantCu és sumar els tres punts per acabar en la millor posició possible i augmentar les probabilitats de permanència. Si els resultats acompanyen i puja fins al dotzè lloc ja podrà respirar tranquil definitivament.

El tècnic del SantCu, Jose Alcaraz, veu l'equip en una dinàmica positiva després de tres partits sense perdre i assegura que només pensen a buscar la victòria per aconseguir l'objectiu.

Jose Alcaraz

Tenim un partit en què només ens val guanyar. Primer hem de fer els deures i després esperar que es doni el que s'ha de donar per aconseguir la permanència.


Al partit d'anada els vermell-i-negres no van passar de l'empat davant els gironins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.