El Junior FC tanca la temporada en vuitena posició després d'empatar davant el Montserrat Igualada UD

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada, que el Junior ha tancat aquest dissabte / Font: Lluís Llebot

El Junior FC finalitza la temporada al grup 3 de Segona Catalana amb un empat (1-1) davant el Monserrat Igualada UD, que ha descendit en aquesta última jornada de curs. Els santcugatencs han gaudit de moltes oportunitats durant l'enfrontament, però una actuació brillant sota pals del porter visitant ha evitat la victòria dels blau-i-negres. Amb aquest empat el Junior FC acaba vuitè en un any en el qual no ha pogut assolir l'objectiu principal de lluitar per estar a la part alta de la taula.

Els locals s'han avançat en el primer quart d'hora de partit. Abu Rafiu ha driblat el porter i ha rematat a porteria buida. El primer temps no ha deixat gaires ocasions, tot i que el Junior ha dominat la pilota amb un joc pausat i de possessions llargues. En els últims minuts de la primera part, l'àrbitre ha xiulat un penal per mans a favor dels visitants, que han aprofitat l'ocasió per empatar el matx gràcies a Adrián Garrido.

A la represa, els igualadins han avançat posicions ja que l'empat no els era favorable, fet que ha aprofitat el Junior per sortir al contratac i generar nombroses arribades a l'àrea rival. Tot i això els locals no han pogut transformar cap ocasió gràcies a les meritòries aturades del porter del Montserrat. En els últims minuts de joc, el partit s'ha encès per la desesperació rival, que ha intentat buscar un gol per mitjà de pilotes penjades, tot i que finalment no ha arribat.

Amb aquest resultat i la victòria del Martorell CF, el Motserrat Igualada UD ha acabat baixant a Tercera Catalana. L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer ha valorat una temporada en la qual no s'ha aconseguit assolir l'objectiu principal: lluitar per l'ascens a Primera Catalana.

Hans Schönhöfer

Vam començar malament. Ens vam allunyar dels llocs capdavanters, vam aconseguir apropar-nos però després se'ns van escapar les possibilitats.

Els santcugatencs treballaran en els següents dies en el disseny de la temporada 2017-18, amb el principal dubte de saber si Schönhöfer continuarà al capdavant de l'equip.