L'Espanyol, campió del 34è Torneig Ciutat de Sant Cugat-12è Memorial Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'Espanyol s'ha endut a la tanda de penals el 34è Torneig Ciutat de Sant Cugat-12è Memorial Jaume Tubau de futbol, que enguany s'ha disputat en edat cadet. Els pericos s'han desfet d'un batallador Manlleu a la final, mentre que l'equip local, el Sant Cugat Esport, ha caigut a les semifinals davant l'equip manlleuenc també als penals. El Vilanova i la Geltrú, l'Esport Club Granollers, el Folgueroles, el Caldes i l'equip del Kaptiva Sports Academy, entitat coorganitzadora del torneig, han completat la nòmina de participants.

La jornada ha donat el tret de sortida a les nou del matí amb la fase de grups. Al primer, l'Espanyol ha acabat líder amb dues victòries i un empat, els mateixos resultats que el SantCu, que ha acabat segon. Tercer ha estat el Granollers i quart, el Kaptiva Sports. Al grup 2, l'AEC Manlleu ha estat el millor, amb dos triomfs i un empat, mentre que el Vilanova i la Geltrú ha acabat en segon lloc amb dues victòries i una derrota. El Folgueroles ha estat tercer i el Caldes ha acabat quart.

A la primera semifinal, l'Espanyol s'ha imposat (1-0) a l'equip vilanoví. El Sant Cugat Esport ha vist com el Manlleu li empatava el partit als últims compassos de matx i el pas a la final s'ha resolt als penals, on els osonencs han acabat superant els vermell-i-negres. A la gran final, el Manlleu ha sorprès l'equip blanc-i-blau amb un gol matiner, però l'Espanyol ha empatat amb una diana en què hi ha hagut un desgavell defensiu dels d'Osona. Als penals, el porter perico ha estat vital per acabar enduent-se el títol.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ha lloat el nivell del torneig.

Llorenç Santasusagna

Aquest torneig ha estat en categoria cadet, un petit homenatge als nostres cadets, amb un nivell molt elevat.


La cita s'ha tancat amb l'entrega de copes al campió i subcampió del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.