El SantCu vol canviar de grup i jugar al 2 de Primera Catalana de futbol


  • Comparteix:

El SantCu vol jugar al grup 2  de Primera Catalana / Font: CF Andorra

El SantCu vol jugar al grup 2 de Primera Catalana / Font: CF Andorra

El Sant Cugat Futbol Club vol canviar de grup i jugar al 2 de Primera Catalana, ha avançat al programa 'Esport en Marxa' el nou entrenador de l'equip, Lluís Macià. Macià creu que el grup 1 serà més fort la temporada que ve amb equips descendits de Tercera Divisió com el Júpiter, la Montañesa i el Manlleu. El nou tècnic vermell-i-negre anunciarà aquesta setmana la plantilla de la temporada 2017-2018.

El SantCu ha militat aquesta temporada al grup 1, amb els equips del Vallès, Maresme i Girona, on ha assolit la permanència a la categoria després de guanyar davant el Llagostera B a la darrera jornada de lliga. Els vermell-i-negres volen afrontar la nova temporada al grup 2 on hi ha els equips del Barcelonès, Baix Llobregat, Lleida i Tarragona. El nou entrenador, Lluís Macià, considera que jugar al grup 2 serviria per consolidar el projecte a Primera Catalana.

Lluís Macià

El grup 1 serà molt fort i el 2, més fàcil per assegurar la permanència.


Macià ha avançat que aquesta setmana es coneixeran els integrants de la plantilla per a la temporada que ve. Didi, Ramon, Ruben Benítez i Pepe González són les úniques baixes que s'han confirmat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.