Ferran Roca i Alejandro Varón, primers fitxatges del SantCu per a la nova temporada


  • Comparteix:

A l'esquerra, Ferran López en una acció amb el Masnou / Font: Cedida

A l'esquerra, Ferran López en una acció amb el Masnou / Font: Cedida

Els migcampistes Ferran Roca, procedent del Masnou, i Alejaro Varón, del Sant Quirze, són els dos primers fitxatges del Sant Cugat Esport Futbol Club per a la temporada 2017-2018 al grup 1 de Primera Catalana de futbol. El club santcugatenc ha renovat set jugadors d'aquesta temporada i set jugadors han causat baixa a l'entitat.

El nou entrenador del SantCu, Lluis Macià, continua perfilant la plantilla de la temporada que ve. Els santcugatencs patiran una àmplia renovació. Els dos primers fixatges són el migcampista esquerrà santcugatenc Ferran Roca, que torna a la disciplina vermell-i-negra després de la seva etapa al Cornellà, al Sant Andreu i al Masnou.

L'altre fitxatge és el pivot Alejandro Varón, que procedeix del Sant Quirze de Segona Catalana. El club santcugatenc espera la renovació de Fernando Nuñez i el lateral Chechu. El conjunt vermell-i-negre manté reunions amb diferents jugadors de cara a perfilar la plantilla.

Ramon, Ruben Benítez, Lluís Bassas, Pepe González i Marc Rojas han fitxat pel San Juan Montcada, Didi s'ha convertit en jugador del Cerdanyola i Floriant se'n va al Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.