Pol Menéndez i Albert Sánchez lideren la revolució de plantilla del Junior per a la pròxima temporada


  • Comparteix:

A l'esquerra, Sánchez, nou fitxatge del Junior/  Font: RegionalFutbol

A l'esquerra, Sánchez, nou fitxatge del Junior/ Font: RegionalFutbol

El Junior comença una revolució de plantilla de cara a la temporada 2017-2018 a la Segona Catalana de futbol i incorpora Pol Menéndez i Albert Sànchez provinents de l'Olímpic de Can Fatjó. El club blau-i-negre també suma a les seves files Álvaro Chamadoira, del Club Deportiu Calahorra de Tercera Divisió però que ha estat fora dels terrenys de joc per motius acadèmics, a més de dos jugadors del juvenil i tres del filial. L'equip de Hans Schönhöfer, que de nou serà a la banqueta del Junior, s'acomiada de vuit jugadors per donar cabuda a les incorporacions.

Després de dues temporades perseguint l'ascens sense èxit, el Junior preveu una revolució de plantilla de cara al pròxim curs per aportar una alenada d'aire fresc. Fins a vuit baixes confirmades, de jugadors importants en els darrers anys, certifiquen aquest gir esportiu. Arnau Rion, Jordi Cortés, Xavi Mallol, Álvaro Garcia, Marc Juan-Torres, Fernando Salas, Eduard Cosialls i Sergi Venegas deixaran de ser del Junior la pròxima temporada per deixar lloc als nouvinguts.

Les arribades més significatives són dos jugadors de pes de l'Olímpic Can Fatjó, un dels equips que milita al mateix grup que els santcugatencs. Pol Menéndez i Albert Sánchez són les primeres incorporacions del nou Junior. Menéndez és un jugador de banda i Sánchez, antic capità dels rubinencs, un mig polivalent que també pot jugar en posicions més avançades. A més, l'equip blau-i-negre també suma a les files Álvaro Chamadoira, que fa dues temporades militava al Calahorra de Tercera Divisió però que ha estat un any inactiu per estudis.

A més, el Junior també incorpora a dos jugadors del juvenil, el porter Ian Mosquera, que ja havia debutat amb el primer equip aquesta temporada, i a Raúl Ferrer. Schönhöfer també comptarà amb tres jugadors de l'amateur B, Joan Garriga, Oriol Tàrrega i Aaron Almansa. El tècnic no descarta que arribin un parell més de fitxatges abans d'iniciar la pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.