El SantCu femení debutarà a Preferent al camp de la Fontsanta-Fatjó el 17 de setembre


  • Comparteix:

El SantCu femení debuta a Preferent al camp de la Fontsanta-Fatjó / Font: SantCu

El SantCu femení debuta a Preferent al camp de la Fontsanta-Fatjó / Font: SantCu

El SantCu femení debuta a Preferent i ho farà el 17 de setembre al camp de la Fontsanta-Fatjó de Cornellà. El conjunt vermell-i-negre s'estrena a la nova categoria després de l'ascens i també a la banqueta amb el nou entrenador, Toni Polidano. Les santcugatenques tancaran el campionat el 13 de maig a Lleida davant l'AEM B.

El SantCu ha quedat enquadrat al grup1 de Preferent amb equips propers geogràficament com el Cerdanyola, l'Atlètic Prat Delta, Sant Andreu, Sabadell, Planadeu, Molins de Rei, Fontsanta i Sant Gabriel B i d'altres més lluny, Vilafranca, Porqueres, Sant Pere Pescador, l'Estartit, el Vic Riuprimer, el Pontenc i l'AEM B.

El conjunt santcugatenc s'ha reforçat amb jugadores amb experiència a Primera Divisió com és el cas de la portera de l'Espanyol Norma Méndez i la davantera Ariadna Forment, procedent del Seagull de Badalona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.