La Tercera Catalana de futbol s'obre amb el derbi aquest dissabte entre el SantCu B i el Junior B


  • Comparteix:

El Junior B i el SantCu B inicien el grup 6 de Tercera Catalana amb derbi / Font: Albert Riera

El Junior B i el SantCu B inicien el grup 6 de Tercera Catalana amb derbi / Font: Albert Riera

El SantCu B i el Junior B obren amb derbi el grup 6 de Tercera Catalana de futbol aquest dissabte a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Els dos equips ja s'han enfrontat a la pretemporada i la principal novetat serà a les banquetes amb l'estrena dels dos entrenadors. Josué Olmo s'estrena com a tècnic del SantCu i Joan Barber ho farà amb el Junior. Al mateix grup, el Mira-sol rep la Romànica aquest dissabte a les sis de la tarda i el Valldoreix jugarà al grup 11 al camp de la Gramanet, diumenge a les dotze del migdia.

Els quatre equips santcugatencs de la Tercera Catalana inicien la temporada aquest cap de setmana. El derbi entre SantCu B i Junior B serà el partit destacat del grup 6 juntament amb el Mira-sol Baco- la Romànica. El SantCu B debuta a la lliga amb una plantilla plena de jugadors joves i amb l'estrena a la categoria després de l'ascens de la temporada passada. El Junior B és un clàssic de la Tercera Catalana i també aposta per jugadors del planter.

El Mira-sol Baco torna al grup 6 després d'una campanya al grup 7. Miguel Ángel Romero afronta la segona temporada al capdavant del club verd-i-negre. El rival serà la Romànica que s'ha reforçat i que vol evitar els patiments de l'anterior temporada.

Al grup 11, el Valldoreix vol tornar a ser protagonista després d'estar a la part alta de la taula la temporada passada. Jose Vargas segueix a la banqueta i el debut serà al camp d'una entitat històrica, la Gramanet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.