El SantCu suma els primers punts de la temporada en una treballada victòria davant el Mollet

El nou Sant Cugat FC de Lluís Macià mostra les seves virtuts a casa i suma els tres primers punts de la temporada al grup 1 de Primera Catalana davant el Mollet (2-0). Els santcugatencs han encertat en l'execució del plantejament, han esborrat la referència ofensiva dels visitants i han generat perill a través, sobretot, d'un voluntariós i productiu Uri Fernández. Ferran Roca ha fet el primer a la mitja hora de joc i Fernández ha sentenciat a 10 minuts per la final del partit.

La primera acció del partit ha estat una declaració d'intencions del SantCu: pilotes llargues que propiciaven ocasions locals. Uri Fernández ha portat de corcoll durant la primera part la defensa molletana, i els vermell-i-negres han aportat més perill, si bé ni un ni altre equip arribaven amb clarividència, posant més cor i físic que cap. Ara bé, en el capítol d'imprecisions, qui estava més descencertat eren els visitants, que han vist com Ferran Roca aprofitava una badada per avançar el SantCu.

Amb un quart d'hora per endavant fins el descans, el joc s'ha tornat més agressiu i han passat a manar les interrupcions. A la segona part el Mollet ha seguit nerviós, una incomoditat que es manifestava en el posat de desesperació del seu davanter referència, Marc Masip. Amb el màxim golejador desactivat, han estat els de Macià els que han gaudit d'ocasions clares: dues de seguides han arribat des de pilota aturada.

El SantCu seguia mantenint el to físic i el Mollet no trobava la tecla, i ha estat al minut 81 quan Uri Fernández ha rubricat el seu gran partit amb el 2 a 0 després d'una cursa en què els rivals han demanat fora de joc. El tècnic de l'equip, Lluís Macià, s'ha mostrat satisfet amb el treball dels seus jugadors.

Lluís Macià

Molt content per l'esforç i pel treball de l'equip. Sabíem quines armes tenia el Mollet i hem intentat neutralitzar-les. Som conscients que ens hem de fer forts a casa.

El Sant Cugat FC suma els tres primers punts i la setmana que ve intentarà estrenar-se com a visitant al camp del San Juan de Montcada.