El Junior busca a Vilafranca els primers punts del curs per trencar amb un inici complicat


  • Comparteix:

El Junior provarà de sumar els primers punts de la temporada

El Junior provarà de sumar els primers punts de la temporada

El Junior visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el Fundació Atlètic Vilafranca en el partit que obre la jornada al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs pretenen sumar els primers punts de la temporada després d'un inici en què han caigut en els dos partits que han jugat, situant-se com un dels dos conjunts que encara no s'ha estrenat en lliga. Els penedesencs es troben a la part central de la classificació després de guanyar a la primera jornada i caure a la segona.

El renovat equip de Hans Schönhöfer no ha trobat de moment la tecla en aquest inici de curs. Si bé és cert que s'ha vist les cares amb dos rivals d'entitat com l'Olímpic Can Fatjó i el Rubí, els blau-i-negres esperen començar a sumar quan abans millor per, com va dir el seu tècnic, arribar al moment òptim de forma amb un marge prou curt respecte la part capdavantera. De fet, Schönhöfer ja va recordar que els seus jugadors, en certa manera, encara es troben en 'pretemporada'.

El Junior té exactament els mateixos números que el Can Trias, amb qui comparteix l'última posició del grup 3 de Segona Catalana. Per trencar amb aquesta dolenta però encara curta dinàmica espera superar un Fundació Atlètic VIlafranca que és dotzè, amb tres punts que va sumar a la jornada inaugural, quan va vèncer el Fontsanta-Fatjó. Ara bé, l'equip arriba a la cita davant els santcugatencs després de rebre un correctiu al camp de l'Espluguenc a la segona jornada (6-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.