El Junior cau davant el Fundació Atlètic Vilafranca en un negre tram final de partit i segueix sense puntuar

El Junior segueix sense sumar / Font: Xavi Riera

El Junior de futbol perd (4-2) al camp del Fundació Atlètic Vilafranca en uns últims 10 minuts fatídics de partit i segueix sense sumar cap punt després de tres jornades al grup 3 de Segona Catalana. Els de Schönhöfer guanyaven per 1 a 2 al minut 81, però els locals han girat la truita i han marcat tres gols en set minuts per endur-se els tres punts. Bartu i Almansa han estat els golejadors blau-i-negres.

Després de dues derrotes en les dues primeres jornades, el Junior ha trobat el camí de la victòria en la tercera cita del curs però l'ha acabat perdent en un tres i no res. El gol local de Fariñas, als 13 minuts, ha estat l'únic que ha pujat al marcador fins ben entrada la segona meitat. Ha estat llavors, al minut 73, quan Bartu ha empatat el partit i, només quatre minuts després, Almansa ha avançat el Junior, que olorava ja els primers punts de la temporada.

Ara bé, al 81 ha començat una seqüència de set minuts fatídics: Sergi Escofet ha empata per als penedesencs, Víctor Martínez els ha posat per davant quan restaven dos minuts per a la conclusió del temps reglamentari i Cardiel ha sentenciat només uns segons més tard. Amb aquest 4 a 2, el Junior segueix sense sumar cap punt i acabarà la jornada com l'últim conjunt amb aquesta condició si el Can Trias és capaç de puntuar en el matx que disputa a les set de la tarda d'aquest diumenge al camp de la Suburense.