El SantCu presenta 630 jugadors i jugadores sota el lema 'Que la força us acompanyi!'


  • Comparteix:

El Sant Cugat Futbol Club ha presentat aquest dijous els 43 equips que inicien la temporada 2017-18 i ha desitjat als 630 jugadors i jugadores 'que la força us acompanyi', aprofitant que l'acte s'ha ambientat en l'univers Star Wars. Els 37 conjunts masculins i els sis de femenins han desfilat sobre la gespa de la Jaume Tubau en una exhibició de salut esportiva, social i solidària de l'entitat vermell-i-negra, i enmig d'un gran desplegament de llum i so.

El treballador del club Jorge Salvatierra ha estat reconegut com a personatge del SantCu 2017, i l'acte ha tingut un marcat caire solidari amb la donació de roba esportiva a l'ONG Esport Solidari Internacional i la participació de l'Aura Tomàs, una sancugatenca que té en marxa una campanya de recollida de taps de plàstic.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna s'ha mostrat molt satisfet amb el moment que viu el club.

Llorenç Santasusagna

És una alegria tenir 630 jugadors, tanta gent al camp i tanta família convivint amb el club. Volem posar en valor els valors de l'esport i la solidaritat.


En la mateixa línia s'ha expressat el regidor d'esports, Eloi Rovira.

Eloi Rovira

M'agrada destacar la vessant humana de l'entitat, que el club té essència i ànima gràcies a tothom que treballa dia rere dia. Com a ciutat hem d'estar orgullosos.


El públic que omplia la ZEM Jaume Tubau ha pogut veure tots els equips del club, des dels 'patufets' fins als sèniors masculí i femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.