El SantCu perd a l'últim minut al camp del Manresa i no surt de la zona baixa

El SantCu suma quatre jornades sense guanyar

El Sant Cugat Futbol Club ha perdut al camp del Manresa (2-1) el partit corresponent a la jornada 5 del grup 1 de Primera Catalana, ajornat des del passat 1 d'octubre. Els santcugatencs han aconseguit igualar la diana inicial dels manresans amb un gol de Gerard Lorente, però han encaixat el 2-1 a l'últim minut del temps afegit i ja sumen quatre partits sense conèixer la victòria. Després de sis jornades, el SantCu és avantpenúltim amb quatre punts.

El Manresa és un dels equips construïts per estar a la zona alta de la classificació i lluitar per l'ascens. Malgrat això i la mala dinàmica que travessa el conjunt de Lluís Macià, els vermell-i-negres han plantat cara al Nou Congost. Els locals s'han avançat al minut 15 gràcies a un penal transformat per Marçal Lladó, i han arribat al descans amb aquest avantatge mínim.

A la respresa, el SantCu ha trobat premi a l'esforç i ha empatat mitjançant Gerard Lorente al minut 59. Semblava que els dos conjunts es repartirien els punts però en una últim acció desafortunada, un gol de Brian Canalejo ha donat el triomf als manresans.

Aquest diumenge el SantCu té una bona oportunitat per refer-se del cop i recuperar el camí de la victòria. Els de Lluís Macià visiten el camp del Banyoles, un altre conjunt de la part baixa de la taula que porta tres jornades seguides perdent.