El SantCu i el Banyoles s'enfronten aquest diumenge en un duel d'urgències per abandonar la zona baixa


  • Comparteix:

El SantCu encadena quatre partits sense guanyar / Foto: CF Ripollet

El SantCu encadena quatre partits sense guanyar / Foto: CF Ripollet

El masculí del Sant Cugat Futbol Club visita aquest diumenge a les 12 del migdia el Banyoles amb la necessitat de sumar punts després de quatre partits sense guanyar que han portat els vermell-i-negres a l'avantpenúltim lloc de la classificació de Primera Catalana. Els de Lluís Macià van patir una derrota cruel aquest dijous al camp del Manresa i a Banyoles es trobaran un rival que només té dos punts més i porta tres partits seguits perdent.

El SantCu arriba amb la moral una mica tocada després d'un inici irregular en què els resultats no acompanyen la bona feina de l'equip. El Banyoles es troba en una situació similar, i el tècnic dels santcugatencs, Lluís Macià, avisa que caldrà trobar l'encert per endur-se punts de la capital del Pla de l'Estany.

Lluís Macià

Hem de començar a fer punts. Les sensacions no són dolentes perquè l'equip competeix tots els partits. La categoria és molt exigent i qualsevol error es paga caríssim.


El lateral esquerre Richy és baixa, però el tècnic recupera Samper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.