El SantCu femení visita el Sabadell 'amb ganes de revenja' després de l'última derrota


  • Comparteix:

El Sabadell està invicte però només té un punt més que el SantCu / Foto: Futfem.cat

El Sabadell està invicte però només té un punt més que el SantCu / Foto: Futfem.cat

El femení del Sant Cugat Futbol Club visita aquest diumenge a les 12 del migdia el camp del Sabadell 'amb ganes de revenja', tal com ha expressat el tècnic Toni Polidano en referència a la derrota de la setmana passada davant el Porqueres. El Sabadell manté el conjunt que l'any passat va baixar de la segona màxima divisió estatal, i arriba invicte a la cinquena jornada de lliga, però les santcugatenques confien en les seves opcions per donar la sorpresa.

El SantCu ve de perdre el seu primer partit en aquest grup 1 de Preferent, però això no ha fet sinó esperonar les jugadores vermell-i-negres, tal com ha explicat el seu entrenador, Toni Polidano. El tècnic admet que el Sabadell és un rival 'molt dur' però diu que l'equip no té 'por' de ningú.

Toni Polidano

Estem més engrescats que abans de començar la temporada, amb ganes de revenja. El Sabadell em preocupa com la resta de rivals, si el nostre equip està bé segur que competeix i té opcions.


Polidano mostra una confiança absoluta en un grup de jugadores que té un 'potencial futbolístic molt gran' i que ja ha demostrat que no posarà les coses fàcils a cap rival en el seu primer any a la tercera màxima categoria del futbol femení estatal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.