El Junior salva els tres punts amb un gol sobre la botzina davant el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

El Junior suma la quarta victòria consecutiva de la temporada després de superar (2-1) el Sant Joan Despí a la setena jornada de grup 3 de Segona Catalana de futbol. Un gol in extremis de Jan Guix amb el temps ja complert dóna els tres punts a un conjunt santcugatenc que no ha fet un bon partit, però que ha pogut continuar amb la ratxa victoriosa i situar-se quart de manera provisional.

Sense fer un gran futbol, el Junior s'ha endut el tres punts en un matx en què els visitants han tingut més la pilota i el Junior s'ha encomanat a les jugades a pilota aturada, on s'ha mostrat més perillós amb un Raul Ferrer molt poderós de cap. Han obert el marcador els locals amb un gol en pròpia porta de Sergi Roy, que ha desviat una pilota centrada per banda esquerra. Per banda visitant, José Antonio ha estat el jugador més perillós un primer temps que ha finalitzat amb el mínim avantatge per als santcugatencs.

En el segon temps el domini del Sant Joan Despí s'ha fet més gran i una jugada aillada, José Antonio ha sorprès a tothom amb un xut llunyà que ha superat Pablo Pulido. Amb el gol els visitants encara han tingut més presència en el partit, tot i que Hans Schönhöfer ha mogut fitxa per ser més contundents amb el joc aeri amb l'entrada d'homes com Jan Guix. Precisament ha estat Guix qui ha anotat el gol de la victòria a l'enviar al fons de la xarxa una pilota morta a l'àrea. Un gol que ha suposat la darrera jugada del partit i que ha donat els tres punts als santcugatencs.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que per una vegada han tingut la sort de cara.

Hans Schönhöfer

Hem tingut fe en la darrera jugada i en aquest cas hem tingut la sort de cara i el premi de la victòria.


La setmana que ve els blau-i-negres visiten el FC Sant Quirze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.