El Junior avalua el seu excel·lent moment de forma davant un Sant Quirze amb passat blau-i-negre


  • Comparteix:

El Junior, en plena forma

El Junior, en plena forma

El Junior visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el Sant Quirze en partit corresponent a la vuitena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs es troben en un moment dolç, amb quatre victòries consecutives que l'han fet escalar fins la cinquena posició, mentre que els santquirzencs se situen a mitja taula amb nou punts. L'apunt especial del matx el posaran Arnau Rion, Jordi Cortés i Pablo Alonso, jugadors del planter del Junior que juguen a dia d'avui al Sant Quirze.

Hans Schönhöfer, entrenador del Junior, ja va avisar a principi de temporada que l'equip arribava poc rodat i que caldrien unes quantes setmanes per posar-lo a to. Doncs bé, aquest termini s'ha xifrat en tres partits, en què l'equip va sumar tres derrotes, i a partir del qual el conjunt blau-i-negre, impulsat per la gent de casa, va fer un punt d'inflexió per erigir-se en una de les plantilles de moda a la lliga.

Amb joventut i un Bartu efectiu de cara a porteria, els de Schönhöfer són només quatre punts per darrere dels líders, el Rubí i el Vilanova. Per ampliar aquesta ratxa hauran de superar un Sant Quirze amb cares molt conegudes per a la parròquia blau-i-negra. Qui ha estat el timó de l'equip durant cursos, Arnau Rion, és ara rival, així com Jordi Cortés, que també era la temporada passada al Junior, i Pablo Alonso, que ha arribat enguany a l'equip santquirzenc procedent del Rubí però que també té passat blau-i-negre.

Un Sant Quirze que es troba abonat a l'empat - és l'equip que en suma més, tres, juntament amb l'Olímpic Can Fatjó - i que espera fer-se fort a casa per aturar el potencial ascendent dels santcugatencs. Pel que fa el capítol mèdic del partit, el Junior tindrà les baixes d'Aaron, Álvaro i Jan Guix, i les altes de Rafiu i Àlex.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.