El SantCu i el Castellar juguen el partit de necessitats de la jornada al grup 1 de Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu rep el Castellar necessitat de punts

El SantCu rep el Castellar necessitat de punts

El Sant Cugat FC i el Castellar s'enfronten aquest dissabte quan passin deu minuts de les sis de la tarda en un partit d'autèntiques urgències entre l'avantpenúltim i el cuer del grup 1 de Primera Catalana. Els de Lluís Macià duen cinc partits sense sumar cap triomf, mentre que els de Castellar del Vallès, que acaben d'ascendir, arriben a la cita després d'estrenar-se en el caseller de punts amb un empat davant el Sabadell B.

Lluís Macià i el SantCu eren conscients després de la derrota del cap de setmana passat de la transcendència del partit d'aquesta jornada. Amb el triomf davant el Mollet de la segona jornada ja massa lluny, els vermell-i-negres han de complir en cites com la d'aquest cap de setmana per agafar oxigen respecte la zona perillosa de la màxima categoria del futbol català.

Amb quatre punts, el SantCu ocupa una avantpenúltima posició en què veu de prop el cuer, precisament, el rival aquest dissabte. Al Castellar li ha costat adaptar-se a la categoria, i en els sis primers enfrontaments va sumar sis derrotes. Les sensacions, però, són millors en la seva visita a la ZEM Jaume Tubau després de treure el primer punt davant el filial sabadellenc fa només una setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.