El femení del SantCu rep el Sant Andreu amb només 13 jugadores de la primera plantilla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu /Foto:Futfem

Imatge d'arxiu /Foto:Futfem

El femení del Sant Cugat FC rep la visita la UE Sant Andreu a la sisena jornada de Preferent. Un matx al que les vermell-i-negres arriben en quadre, amb fins a quatre baixes que obligaran a Toni Polidano a convocar dues jugadores del B.

Arxes, Matere, Nina i Norma són baixa per lesió. Toni Polidano ha pujat a Mila i Olalla del Sant Cugat B per completar la convocatòria.

Malgrat les baixes, les vermell-i-negres s'estan mostrant molt bé en defensa i són amb el líder, el Sant Pere Pescador, l'equip que menys gols ha rebut fins aquesta jornada. Només en tres ocasions han arribat a perforar la porteria de Norma i Tamara. En l'aspecte golejador les santcugatenques ocupen la segona posició per la cua amb cinc gols i només milloren els números del cuer, el Molins de Rei.

Davant tenen un Sant Andreu que a domicili s'està mostrant molt efectiu i ha guanyat els dos partits disputats, davant la EF Planadeu i el Molins de Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.