El Sant Cugat FC suma tres punts de prestigi a Cerdanyola i segueix apropant-se al lideratge

Lídia Rubio, la golejadora del SantCu

El Sant Cugat FC supera el Cerdanyola a domicili (0-2) amb dos gols de Lídia Rubio i segueix apropant-se al lideratge de Preferent. Les de Toni Polidano encadenen tres victòries consecutives i, amb 14 punts, es mantenen com l'equip revelació de la lliga en el seu retorn al tercer esglaó del futbol estatal. Després de set jornades les vermell-i-negres són l'equip menys golejat de la categoria.

Els primers 15 minuts han estat de domini santcugatenc i el SantCu ha arribat amb perill a la porteria contrària gràcies a una bona circulació de pilota. La portera Laura Segura, però, ha estat molt encertada sota pals i ha aixafat els plans de les de Polidano, que s'han desinflat després del bon inici.

El Cerdanyola ho ha aprofitat per signar les accions més perilloses de la primera meitat i aquest cop ha estat el torn de Tamara Martín, en un duel de porteres, per lluir-se i mantenir l'empat a 0 al descans tot i el patiment de les vermell-i-negres.

De nou el SantCu ha començat millor i aquest cop no ha deixat escapar el control del partit. Fruit d'una bona circulació han arribat les ocasions més clares de les de Polidano però l'obrellaunes ha estat l'estratègia. A través de la pilota aturada Lídia Rubio ha estat capaç de trencar la defensa local i avançar l'equip santcugatenc al minut 57.

El Cerdanyola ha estirat línies i ha arraconat el SantCu a la seva àrea. La solvència defensiva de l'equip menys golejat de la categoria, però, ha estat suficient per aturar les estocades cerdanyolenques. Ja a les acaballes del partit Lídia Rubio ha fet un gran gol des del mig del camp per sumar el tercer triomf consecutiu.

El tècnic del SantCu, Toni Polidano, destaca el nivell de l'equip en aquest inici de lliga i assegura que el balanç és positiu.

Toni Polidano

L'equip és conscient que hi ha aspectes a millorar però hem de ser optimistes. Tenim opcions per fer una bona temporada i el balanç aconseguit és positiu

La setmana que ve les vermell-i-negres reben la visita del Tortosa, l'avantpenúltim classificat.