El Sant Cugat FC suma els primers punts a domicili amb un triomf meritori davant l'Unió Esportiva Vic

Seydou ha estat el golejador vermell-i-negre

El Sant Cugat FC es desfà (0-1) del Vic amb un gol de Seydou sobre el xiulet final i suma els primers punts de la temporada com a visitant al grup 1 de Primera Catalana. Els de Lluís Macià viuen un moment dolç i agafen aire amb dues victòries consecutives per fugir de la zona perillosa de la taula. L'equip vermell-i-negre ha tingut més presència ofensiva que els vigatans i han obtingut la recompensa al minut 89.

Amb la confiança renovada després de la golejada davant un Castellar fluix, el SantCu s'ha plantat a Vic amb l'objectiu d'allargar les bones sensacions i sumar els primers punts a domicili. Els santcugatencs han estat els més perillosos del primer temps i les ocasions més clares han arribat a través del contraatac.

Els de Lluís Macià han seguit amb el mateix plantejament a la segona meitat però la defensa santcugatenca ha estat molt encertada. Tot i les dificultats per trencar amb el mur defensiu, el SantCu no ha defallit i finalment al minut 89 Seydou ha estat capaç d'enviar-la al fons de la xarxa per certificar la segona victòria consecutiva.

El tècnic del Sant Cugat FC, Lluís Macià, es mostra molt satisfet amb un triomf de molt mèrit.

Lluís Macià

Molt content. El Vic només havia perdut un partit i el triomf té molt mèrit, hem interpretat molt bé el partit que haviem de fer

La setmana que ve els santcugatencs reben la visita del Lloret, el tercer classificat.