El Sant Cugat FC allarga la dinàmica positiva de resultats amb un empat davant el Lloret


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC i el Lloret es reparteixen els punts (0-0) a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els equips amb prou feines han xutat a porteria en una primera meitat travada i ensopida. A la segona han millorat tots dos però les defenses han estat més encertades que els davanters, amb molt poca llum en els metres finals.

La falta d'ocasions a la primera meitat s'ha traduït en un duel gris amb dos equips desdibuixats. Ni el SantCu ni el Lloret han estat encertats a l'àrea rival i el partit s'ha disputat en un mig del camp on la pilota quasi bé no ha tocat la gespa. Una pluja intensa ha convidat a l'intercanvi de cops però cap dels contraatacs ha arribat a bon port.

Qui sí ha estat encertat han estat els defensors, sobretot un Lucas Palma que s'ha erigit com el líder de la defensa santcugatenca i ha frenat tots els intents de l'ofensiva visitant. Abans del descans, el Lloret ha avisat a la porteria de Juanmi però de nou la defensa vermell-i-negra ha estat providencial.

A la represa tots dos conjunts han millorat l'aspecte ofensiu i el partit ha agafat un altre color. Lluís Macià ha mogut la banqueta i ha tret a Seydou en el lloc de Marc Burgos, el santcugatenc amb més pausa, en una clara declaració de voler córrer. El primer en colpejar, però, ha estat el Lloret i ha arribat amb perill en els primers compassos de la segona meitat.

El SantCu, en canvi, ha suat més per generar dificultats a la defensa rival i totes les jugades de perill han sortit de les botes de Ferran Roca, el vermell-i-negre més desequilibrant en els metres finals. A falta de 10 minuts, però, Roca s'ha trencat i les ocasions del SantCu s'han vist minvades quan els locals estaven més cómodes.

El Lloret també l'ha tingut a la recta final del partit però finalment els equips s'han repartit els punts i el SantCu suma la tercera jornada puntuant. El tècnic santcugatenc, Lluís Macià, considera que l'empat és el resultat més just.

Lluís Macià

En el moment que comença a ploure apostem per un joc més vertical. Hem competit, tots dos hem tingut opcions i finalment l'empat és el resultat més just


La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Sabadell, l'onzè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.