El Junior no surt del sotrac i torna a ensopegar en la seva visita a Begues


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior encaixa la tercera derrota consecutiva després de caure (2-0) en la visita al Begues a la desena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs, que encara no coneixen l'empat en aquesta lliga, sumen sis derrotes a la competició i amb 12 punts, són dotzens a la classificació.

Un Junior amb la pòlvora mullada, suma un gol en les darreres tres jornades, ha tornat de buit de la seva visita a Begues. Després de dues derrotes consecutives, contra Sant Quirze i Atlètic Prat Delta, els santcugatencs es veien les cares contra un rival directe i s'han vist superats pels locals.

En el primer temps, Joan Vázquez, un dels davanters més efectius de la categoria, ha fet el primer en el minut 31 i amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al descans. A la represa, fins el minut 79 el Begues no ha sentenciat el matx. Ha estat Marcos Hernández qui ha fet el segon pel conjunt del Baix Llobregat i ha deixat els tres punts en el Municipal de Begues.

La setmana que ve els blau-i-negres reben la visita d'un dels candidats a l'ascens, el Vilanova i la Geltrú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.