El femení del SantCu trenca la ratxa positiva amb una derrota inesperada al camp de l'Atlètic Vilafranca

Les santcugatenques han vist trencada una ratxa de quatre victòries seguides

El Sant Cugat FC femení ha perdut (3-1) a domicili de la Fundació Atlètic Vilafranca, un conjunt que portava cinc partits sense guanyar. Les santcugatenques han arribat al descans amb empat a un, però han caigut amb dos gols de la local Paula Canals al tram final del partit. Malgrat la derrota, les de Toni Polidano es mantenen terceres a la classificació de Preferent, a només quatre punts del líder.

Les vilafranquines s'han avançat al minut vuit per mitjà de Neus Forcada, però el SantCu ha seguit mantingut la calma i ha aconseguit igualar abans de la mitja part, amb un gol d'Ariadna Forment. Les vermell-i-negres no han materialtzat les ocasions per capgirar el signe del partit i han vist com les locals signaven el 2-1 a poc més de vint minuts pel final.

El SantCu ho ha seguit intentant, però enlloc d'aconseguir la igualada ha encaixat el definitiu 3-1 que deixa els tres punts a Vilafranca. La setmana que ve les santcugatenques tenen una gran ocasió per refer-se del sotrac: rebran el cuer, un Planadeu que encara no ha guanyat cap partit.