El SantCu es veu superat per un Sabadell B molt efectiu en atac

El SantCu ha tornat a perdre després de tres jornades / Font: Radio Sabadell

El Sant Cugat Futbol Club perd (2-1) a domicili del CE Sabadell B, a la jornada 11 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'han vist sorpresos per un conjunt que ha aprofitat les errades dels santcugatencs per endur-se els tres punts. El SantCu ocupa la part baixa de la taula amb 11 punts.

El SantCu s'ha vist superat per un Sabadell B que ha aprofitat una de les poques ocasions de gol de què ha disposat en el primer temps. Sergi Estrada, amb un xut tou que el porter Juanmi no ha pogut atrapar, ha fet pujar l'1 a 0 al minut 22. Els de Lluís Macià han seguit dominant el joc, però sense crear massa perill.

A la represa, els vermell-i-negres han estirat línies i això ho ha aprofitat el conjunt arlequinat en un ràpid contraatac per marcar el 2 a 0, obra novament d'Estrada al minut 77. El SantCu, conscient que havia d'arriscar, ha retallat distàncies gràcies a un gol de Capa a dos minuts pel final, però finalment el 2-1 deixa els tres punts a Sabadell.

L'entrenador del SantCu, Lluís Macià, destaca la lluita de l'equip durant tot el matx.

Lluís Macià

L'equip sempre és valent i lluita cada partit. És la nostra identitat.

Ara el SantCu jugarà dos partits consecutius a la ZEM Jaume Tubau: davant la Montañesa la setmana que ve i davant la Jonquera a la següent jornada.