Les errades condemnen el Junior davant l'Atlètic Sant Just

Nacho Moretones en una imatge d'aquesta temporada

El Junior perd (4-3) en la seva visita a l'Atlètic Sant Just en partit corresponent a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un partit que ben d'hora s'ha posat coll amunt per als de Hans Schönhöfer, que al minut 18 perdien 3 a 1 i que han sabut empatar, tot i al final caure per la mínima i sumar la cinquena jornada consecutiva sense aconseguir els tres punts.

Les errades han condemnat a un Junior que ha disposat de moltes ocasions per endur-se un millor resultat de Sant Just. S'ha avançat l'Atlètic Sant Just amb un gol de Jan Antoni González al minut quatre, però ràpidament ha empatat el Junior mitjançant Jimmy. L'alegria ha durat poc per banda visitant, ja que Alejandro Pérez en pròpia porta i un exjugador del Junior, Joan Suriol, han anotat dos gols per situar el 3-1 al descans.

Tot i l'acumulació de dificultats, els santcugatencs, han sabut reaccionar i en dos minuts han empatat el matx, amb un penal transformat per Nacho Moretones i un gol d'Albert Sánchez. La bogeria del matx no s'ha aturat aquí, en el 60 Sergi Santana ha fet el quart pels locals, que ha finalment ha sentenciat el partit.

El tècnic del Junior, Hans Schonhofer, creu que si marques tres gols com a visitant no pots anar-te de buit cap a casa.

Hans Schonhofer

Si falles més del compte et quedes sense sumar contra un bon equip. El que té més errors ho paga i hem de ser més sòlids en defensa.

La setmana que ve els santcugatencs intentaran trencar aquesta mala ratxa a casa, amb la visita del UD Can Trias.