Un Sant Cugat FC molt pla cau davant una UE La Jonquera amb molt d'ofici


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC cau golejat (1-4) davant la UE La Jonquera a la tretzena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs han rebut dos gols seguits en el primer temps que han trencat el matx en favor de La Jonquera, molt efectiva en atac i que ha aprofitat la falta de profunditat ofensiva dels vermell-i-negres.

La clau de la derrota dels de Lluís Macià han estat els dos gols encaixats en el 23 i 24, que han deixat el matx molt coll amunt per als santcugatencs. Gols de Javi Revert i Álvaro Fernández que han deixat una difícil papereta als locals, que només han inquietat la porteria visitant amb xuts llunyans.

En el segon temps els de La Jonquera han tingut el control del partit, tot i que el SantCu s'ha intentat estirar sense gaire perill. De nou Álvaro ha marcat i ha sentenciat el matx, i els visitants han tingut temps de fer el quart mitjançant Cristian Hidalgo amb un xut que s'ha empassat Juanmi. Abans del final, el Sant Cugat FC ha fet el gol de l'honor per mitjà de Víctor Castro.

El tècnic del Sant Cugat FC, Lluís Macià, creu que han de millorar en defensa i ser més eficaços cara porteria.

Lluís Macià

Si fas poques ocasions i aquestes són nul·les i de les que ens fan d'errors nostres ens marquen, és molt difícil. Hem de treballar per ser més perillosos.


Amb la derrota, la tercera consecutiva, els vermell-i-negres es queden avantpenúltims amb 11 punts i la setmana que ve visiten el líder, el CE Farners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.