El femení del SantCu torna amb la xarxa buida del camp del líder, el Sant Pere Pescador

Ari Forment ha tingut l'ocasió més clara de les santcugatenques al minut 40 de la primera meitat

El femení del Sant Cugat FC cau per la mínima (1-0) al camp del líder, el Sant Pere Pescador, a l'onzena jornada del grup 1 de Preferent. Les santcugatenques han pagat cara la desconnexió inicial amb l'únic gol en contra i després no han pogut aprofitar les ocasions de gol. L'equip de Toni Polidano és quart a la classificació amb 18 punts i fa tres jornades que no assaboreix la victòria.

L'únic gol del partit ha arribat per culpa d'una becaina santcugatenca. Les noies de Toni Polidano han començat el partit un punt adormides i el Sant Pere Pescador ho ha aprofitat per avançar-se. Les vermell-i-negres han millorat amb el pas dels minuts, s'han tret les lleganyes dels ulls i han recuperat la solidesa defensiva i un bon ritme de circulació.

La falta de concreció de cara a porteria ha estat una llosa per a les de Sant Cugat. L'equip ha posat dificultats al líder però no han aprofitat les ocasions i Toni Polidano ha buscat solucions des de la banqueta. Una doble amonestació a la capitana Lídia Rubio, però, ha impedit a l'entrenador fer els canvis necessaris i les santcugatenques han marxat de l'Alt Empordà sense el premi dels punts.

L'entrenador de l'equip vermell-i-negre, Toni Polidano, explica que l'equip està creixent i que 'té moments de bon futbol'.

Toni Polidano

L'equip està competint bé. Estem en el camí per créixer, està treballant bé i té estones de bon futbol.

La setmana que ve les santcugatenques reben la visita del Molins de Rei, el tretzè classificat.